Evita terug op de planken

//Evita terug op de planken

Evita terug op de planken

HOOFDDORP – Musicalklassieker Evita keert terug in het theater. De musical is een vernieuwde versie van de originele versie van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber. De rol van Evita wordt opnieuw gespeeld door Brigitte Heitzer, die nu nog te zien is in The Full Monty.

Precies tien jaar geleden speelde Brigitte ook al de hoofdrol, nadat ze het televisieprogramma Op zoek naar Evita van de AVRO had gewonnen. Naast Brigitte speelt René van Kooten de rol van Chè, Marijn Brouwers speelt de rol van Juan Perron en Esmée Dekker speelt de rol van Maîtresse, daarnaast is zij de alternatieve Evita. Tot slot zal Yoran de Bont de rol van Magaldi vertolken. Evita gaat op 22 oktober in première in het Koninklijk Theater Carré.

De musical Evita heeft al eerder plaatsgevonden in 2007 en in 1995. In 2007 werd de rol van Ché gespeeld door Stanley Burleson, Juan Perron werd gespeeld door Roberto de Groot, Paul Walthaus speelde Magaldi en Anouk Maas speelde destijds de Maîtresse in de musical. In 1995 speelde Pia Douwes de hoofdrol, Bill van Dijk speelde Ché, Jeroen Phaff speelde Juan Perron, Frans Limburg vertolkte Magaldi en Marleen van der Loo nam de rol van Maîtresse op zich.

Het bovenstaande filmpje geeft een sfeerbeeld van de perspresentatie van Evita!

2018-09-06T09:05:12+02:00