Eventim lanceert nieuwe website

/, Nieuws/Eventim lanceert nieuwe website

Eventim lanceert nieuwe website

We zijn altijd op zoek naar manieren om de aankoopervaring voor onze klanten te verbeteren. Na maanden hard werken lanceren wij vandaag trots onze gloednieuwe website!

Met het toenemende bezoek vanaf mobiele apparaten is volledig uitgegaan van de “mobile first”-gedachte om de koopervaring van fans nog verder te optimaliseren én conversie te verhogen.

In de afgelopen maanden zijn er uitvoerige A/B-testen uitgevoerd en de resultaten overtroffen onze verwachtingen! We hebben een sterke stijging van de conversiepercentages gezien en een enorme verbetering van de snelheid van afrekenen als gevolg van de vernieuwde opzet. De site ziet er niet alleen fantastisch uit, maar we hebben ook een hele reeks functies toegevoegd, zoals gepersonaliseerde inhoud en het nog sneller aanmaken van een account.

De website-upgrade leidt ook tot verbeteringen op het gebied van Search Engine Optimization (SEO), retargeting en cart abandonment-aantallen.

Henk Schuit, algemeen directeur van Eventim Nederland: “Nadat wij eerder dit jaar al een nieuwe AI marketingtool konden presenteren, zijn we nu verheugd om onze frisse, eenvoudige en functioneel rijke ticketingwebsite aan Nederland te onthullen. We hebben al fantastische resultaten gezien in onze testfase en kijken er naar uit om nog meer tickets voor onze partners te verkopen.”

Bekijk onze nieuwe website nu via www.eventim.nl.

2019-10-17T13:28:49+02:00